Atıcı, saha çalışmalarını erteledi | Güney Gazetesi Mersin

Atıcı, saha çalışmalarını erteledi

CHP Genel Başkanlığı için aday adayı olan 24-26.Dönem CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, koronavirüs saldığını nedeniyle saha çalışmalarını erteledi.

Atıcı, saha çalışmalarını erteledi


Atıcı, yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladıktan sonra Mersin, Adana, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Uşak, Manisa, Aydın, Muğla, Burdur, Isparta, Antalya, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Gaziantep’e giderek partilerini iktidara taşıyacak projelerini anlatmaya başladıklarını kaydetti. Bu ziyaretler sırasında edindikleri intibanın doğru zamanda ve doğru bir yöntemle CHP Genel Başkanlığına aday adayı olduğu yönünde olduğunu ifade eden Atıcı, “Diğer illerimizde de çalışmalar planlamışken tüm dünyada ve Türkiye’de etkisini gösteren ve uluslararası bir tehlike haline gelen koronavirüs salgını sebebiyle partililerimizin sağlığını göz önünde bulundurarak, saha çalışmalarımızı bir süreliğine erteleme kararı aldık. Bu süre zarfında bütün çalışmalarımızı elektronik ortamda sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Atıcı, halkın sağlığı açısından 37. Olağan Kurultayında ileri bir tarihe ertelenmesi gerektiğini ilettiklerini kaydetti. (Haber Merkezi)