Genç, Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı | Güney Gazetesi Mersin

Genç, Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

CHP Silifke Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, 14 Mart’ta Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Genç, Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı


Esra Şasi Yağmur

 

Adaylığını CHP Mersin İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın açıklamasıyla duyuran Genç, 3,5 yıldır partide aktif görev aldığını söyledi. Partisi tarafından CHP Silifke Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atandığını daha sonra yapılan olağan genel kurulda yönetim kurulu ile birlikte seçildiğini ifade eden

Genç, “Demokrasiye olan inancım ve ülkemizde yaşanan eğitim, adalet, ekonomi sağlık ve özgürlükler alanında, yani her alanda yaşanan sorunların aşılmasında kadın gücüne, kadın diline, kadın hassasiyetine inanıyorum” dedi.

Ortak akılla, ortak düşünce üreterek yol alacaklarını anlatan Genç, “Yönetimde görev alacak arkadaşlarımız örgütün içinden gelen, siyasi deneyim ve bilgileriyle ekip ve takım uyumuna özen gösteren, attığı her adımın söylediği her sözün, yaşam tarzının ve davranışlarının sadece kendisini bağlamadığının bilincinde, söylem ve eylemleri birbiri ile örtüşecek, doğru iletişimler kurabilecek donanıma sahip” şeklinde konuştu.

Kişilerin etnik kimliği ne olursa olsun kucak açacaklarını anlatan Genç şöyle devam etti: “Benden yana olanlar-olmayanlar demeden, tüm üyelerimize aynı mesafede yaklaşmaya özen göstererek, eşitlik terazimizden şaşmayacağız. Birbirimizi anlamak, ben değil biz olmak, kişilerin üstünlüğü değil, örgütün üstünlüğünü sağlamak, partimizi iktidara taşımak için birleştirici güç olmak bizim esas amacımız olacaktır.”