Hedef 5’te 5 | Güney Gazetesi Mersin

Hedef 5’te 5

ÇBK Yenişehir Belediyesi, yaptığı antrenmanla Kayseri maçının mesaisine başladı. Turuncu-mavililer kalan 5 maçı kazanarak alt sıralardan uzaklaşıp, sezonu play-off potasında tamamlamak istiyor

Hedef 5’te 5


İBRAHİM AYDEMİR

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 20.haftasında deplasmanda Kayseri Basketbol’a konuk olacak Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşmanın mesaisine başladı. Servet Tazegül Spor Salonu’nda Baş Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 2 saatlik yapılan çalışmanın ardından sona erdi. Turuncu-mavililer yarın yapacağı antrenmanın ardından Cuma günü Kayseri’ye hareket edecek.

YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR

Lige verilen kupa mesaisinde Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi hazırlık maçlarına çıkan Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı. Ligde çıktığı son 2 maçta yenilgi yüzü gören turuncu-mavililer, Kayseri Basketbol’u yenerek ligde yeni bir sayfa açmak istiyor. Çukurova, kalan 5 maçını kazanarak ligde alt sıralardan uzaklaşarak sezonu play-off potasında tamamlamak istiyor.

“OYUNCULARIMIN REAKSİYONU POZİTİF”

Kayseri Basketbol maçı hazırlıklarını sürdüren Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi’nde Baş Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu, açıklamada bulundu.  “Giden 2 oyuncumuz oldu” diyerek sözlerine başlayan Ceyhun Yıldızoğlu, “Bu takımla mücadele edeceğiz. Bence oyuncularımın reaksiyonu pozitif. Hazırlık maçlarını aslında galibiyetle bitirmemize rağmen bizim için bir ölçü olmadı. Çünkü gerçek anlamda bir hazırlık maçı olmadı. Hatay Büyükşehir Belediyesi, oyuncularını denedi. Adana Büyükşehir Belediyesi ise yabancılarını oynatmadı. 2 maçta amacına hizmet etmedi. Bizim reaksiyonumuzun pozitif olduğunu düşünüyorum. Artık her maç bizim için final niteliğinde. Kayseri maçı da bizim için bunlardan birisi. Oyuncularımın sonuna kadar savaşacaklarına inanıyorum” dedi.