Tarsus’ta CHP’liler vatandaşlarla buluştu | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’ta CHP’liler vatandaşlarla buluştu

CHP Tarsus İlçe Örgütü Bağlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle kıraathanesinde gerçekleşen toplantıya Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Ali Erhan Okyay ile Ali Dinsever, CHP Kadın Kolları Başkanı Meryem Kır, Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal, Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticilerinin yanı sıra Bağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Altundağ, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Muhittin Borlukan ve mahalle sakinleri katıldı.

Tarsus’ta CHP’liler vatandaşlarla buluştu


 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, son dönemlerde yaşanan gelişmelerin ardından oldukça gerilen gündemden kimseye bir fayda gelmeyeceğini ifade ederek, “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Ülke olarak kenetlenmeli, ayrıştırmacı dilden kesinlikle uzak durmalıyız” dedi.

Yerel seçimler üzerinden yaklaşık bir yıl geçtiğini belirten Başkan Varal, “Bir yıl önce sizlerin destekleriyle hem Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni, hem de Tarsus Belediyesi’ni kazandık. Başkanlarımız sayın Vahap Seçer ve sayın Haluk Bozdoğan; lafta değil, gerçek olarak gece-gündüz çalışarak Belediyelerimizi içlerine düşürüldükleri sıkıntılardan çıkartmak, kentlere nefes olacak projeleri hayata geçirmek için yoğun şekilde çalışıyorlar” şeklinde konuştu.  

Toplantıda söz alan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Erhan Okyay’da Belediye çalışmalarıyla ilgili olarak bilgiler verdi, vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. (Haber Merkezi)