Gülen çıkmadı! | Güney Gazetesi Mersin

Gülen çıkmadı!

5.Grup’ta Meskispor ile İdman Yurdu 1925’in karşı karşıya geldiği mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

Gülen çıkmadı!


Ahmet SÜTCÜ

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'un 21.haftasında Mersin derbisi heyecanı yaşandı. Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile İdman Yurdu 1925 2-2 berabere kaldı.

Meskispor sahaya;Volkan Pıtır, Cumali Gücük, Muzaffer İlya, Ebubekir Yardım, Yunus Özbek, Doğuhan Erdoğan, Hasan Can Şey, Yusuf Dündar, Ahmet Bener ve Görkem Dalmaz ilk 11'i ile çıkarken konuk takım ise sahaya; Fatih Kirpi, Adnan Tizer, Abdurrahman Türkmen, Recep Çoban, Mert Gün, Selim Belci, Sami İzcican, Yılmaz Tuğra Kölmük, Onur Nejdet Duman, Tugay Şahin ve Sertaç Şahin ilk 11'i ile çıktı.Maç 2-2'lik skorla sonuçlandı. Meskispor'un gollerini Görkem ile Bünyamin atarken 1925'in gollerini ise Selim kaydetti.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

6.dakikada gelişen Meskispor atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Görkem Dalmaz'ın şutu kalecide kaldı.

11.dakikada gelişen İdman Yurdu 1925 atağında Selim Belci'nin şutu direkten döndü.

25.dakikada gelişen İdman Yurdu 1925 atağında pasla buluşan Selim Belci topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın 27.dakikasında kullanılan kornerde topa iyi yükselen Volkan Pıtır kale önüne indirdi. Kale önünde  topla buluşan Görkem Dalmaz maça dengeyi getiren golü kaydetti.

Meskispor'un sol kanat zaafiyetini değerlendiren 1925, gelişen atakta 43. dakikada Selim Belci ile 2-1 öne geçti.

Maçın ilk yarısı 2-1'lik skorla 1925'in üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı kısır başladı. Ortada geçen maçta Meskispor ataklar yaparak beraberlik golü aradı.

86.dakikada korner kullananan Meskispor'da dönen topta ceza sahası dışında Bünyamin'in sert ve düzgün vuruşu ağlarla buluştu. Maçta skor 2-2'ye geldi.

Maç 2-2'lik skorla sona erdi.