Yöneticiler öğrencileri sevindirdi | Güney Gazetesi Mersin

Yöneticiler öğrencileri sevindirdi

Yöneticiler öğrencileri sevindirdi


Spor Toto Bölgesel Amatör Lige yükselen Silifke Belediyespor’un yöneticileri, sosyal sorumluluk programı çerçevesinde Canbazlı İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle vakit geçirdi. Yöneticiler öğrencilere Silifke Belediyespor  atkısı hediye etti. Okula yapılan ziyarette, Silifke Belediye Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, Muhasip Üye Mehmet Özel ve Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Çelik, takım kaptanları Tufan Esin ve Mehmet Şıralı, Silifke Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanları yer aldı.

“ANNELER ÖRÜYOR ÇOCUKLAR ÜŞÜMÜYOR”

Sosyal sorumluluk programı çerçevesinde Canbazlı İlkokulunu ziyaret ettiklerini belirten Silifke Belediyespor  Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, "Daha önce Silifke Belediyesi  Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizesinde düzenlenmiş olan "Gönüllü Anneler Örüyor Çocuklar Üşümüyor" kampanyasıyla, gönüllü annelerimizin ördüğü bereleri, Canbazlı İlkokulunda öğrencilerimize ulaştırmıştık. Bugün de bu kampanya kapsamında kulübümüzün atkılarını öğrencilerimize ulaştırmanın sevincini yaşadık. Takımımız bu sene şampiyon oldu ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Her zaman sosyal sorumluluk projelerinin içinde oluyoruz olmaya da devam edeceğiz. Öğrencilerimizi sevindirdiğimiz için çok mutluyuz.Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.  Ayrıca okul yönetimine ve öğretmenlerine de misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

“SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDUK”

Öğrencilerin sevinçlerine ortak olduklarını belirten Silifke Belediyespor  Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu,"Sportif başarımızın yanında sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz. Canbazlı İlkokulunda okuyan öğrencilerimizin yanında olduk ve onlara takımımızın atkısını verdik. Öğrenciler çok sevindiler ve mutlu oldular. Silifke Belediyespor başarılarıyla ve sosyal destek projeleri ile birlikte her zaman öğrencilerin yanında olacak. Projede emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. Silifke Belediyespor Kaptanları Tufan Esin ve Mehmet Şıralı'da öğrencileri sevindirdikleri için mutlu olduklarını belirterek öğrencilere derslerinde başarılar dilediler.

(Haber Merkezi)