ÇBK Eurolig’e veda maçına çıkıyor | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK Eurolig’e veda maçına çıkıyor

Ekaterinburg maçı için son çalışmayı dün yapan turuncu mavililer, bugün Türkiye saatiyle saat 17.00’de UMMC Ekaterinburg maçına çıkacak.

ÇBK Eurolig’e veda maçına çıkıyor


Türkiye’yi Eurolig’de temsil eden Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi bugün saat 17.00’de UMMC Ekaterinburg ile son maçını oynayacak. Bu maç için son çalışmayı dün akşam saatlerinde yapan turuncu mavililerde hedef prestij.  Ancak kadro sıkıntısı nedeniyle galibiyet zor. Mersin ekibinde kurallar gereği Skyas ve Lavender bu maçta forma giyemeyecek. Parkede 8 yabancı ile mücadele edecek olan Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi’nde Türk oyuncuların grafiği sonuçta etkili olacak.

“GENÇ OYUNCULARIMIZIN DENEYİM KAZANMALARI TEK TESELLİMİZ OLACAK”

Koç Ceyhun Yıldızoğlu, rakiplerinin çok güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirterek, “Eketarinburg Eurolig’de şampiyonluğun en güçlü adayı. Bu nedenle çok iyi bir kadroya sahip. Genç oyuncularımızın böylesi maçları oynayarak deneyim kazanmaları bizim tek tesellimiz olacak” dedi. Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, Ekaterinburg karşısında Alex Bentley, Gökşen Fıtık, Gabi, Meltem Avcı, Lara Sanders ilk beşi ile başlayacak. (Haber Merkezi)