ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Rusya’da | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Rusya’da

Koç Ceyhun Yıldızoğlu, “İkinci periyottaki savunma zaafımız Fenerbahçe karşısında yenilmemize neden oldu” dedi. Turuncu mavililer çarşamba günü oynayacakları Eketarinburg maçı için yarın maçın oynanacağı salonda çalışma yapacak.

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Rusya’da


Hasan KÜÇÜK

Pazar günü Fenerbahçe’ye kaybeden Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyespor, Euroleague’deki son maçını oynamak için Rusya’ya gitti. Fenerbahçe maçını ardından Pazartesi  sabaha karşı maçın oynanacağı Eketarinburg’a  gelen turuncu mavili ekip, günü dinlenerek geçirdi. ÇBK’da Euroleague kadrosunda olmadıkları için Skyes ve Lavender maç kadrosuna alınmadı.

 

Koç Ceyhun Yıldızoğlu Fenerbahçe yenilgisi değerlendirerek, “Savunma hatalarımız nedeniyle maçı kaybettik” dedi. Yıldızoğlu maça iyi başlayamadıklarını belirterek, “İlk periyotta biz de bulduğumuz basketlerle oyundan kopmadık. İkinci yarıyla iyi başlamamıza karşın savunmada isteğimizi yapamayınca 15 sayı farkla soyunma odasına gittik. İkinci yarıda toparlanmamıza karşın farkı eritemeyince yenildik” şeklinde konuştu.

 

Euroleague’de, Ekaterinburg  ile son maçını oynayacak olan Çukurova Basket  yarın yapacağı çalışmadan sonra maç saatini bekleyecek.