İstediğini kopardı! | Güney Gazetesi Mersin

İstediğini kopardı!

Meskispor, evinde grupta lider konumdaki Ceyhanspor’u ağırladı. Mücadele 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken alınan beraberlikle İçel İdman Yurdu, Ceyhanspor ile puanlarını eşitleyerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

İstediğini kopardı!


Selma Kılıç

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Meskispor evinde ligde lider durumda bulunan Ceyhanspor'u ağırladı.  Meskispor sahaya; Emirhan Lüle, Yunus Özbek, Hasan Can Şay, Volkan Pıtır, Ebubekir Yardım, Doğuhan Erdoğan, Cumali Gücük, Yusuf Dündar, Görkem Dalmaz, Muzaffer İlya ve Ahmet Bener ilk 11'i ile sahaya çıkarken Ceyhanspor ise; Lokman Atakol, Murat Çaydemir, Başaran Balcı, Abdullah Keleş, Can Taylan, Zekeriya Çakırca, Timur Özgöz, Cengiz Argın, Murat Akgül, Fatih Yılmaz ve Muhammed Sak ilk 11'i ile maça çıktı. Toroslar Suni Çim Sahası'nda oynanan maçta 5 bin taraftar izleyerek Meskispor'u yalnız bırakmadı. Mücadele başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. Alınan beraberlikle İçel İdman Yurdu, Ceyhanspor ile puanlarını eşitleyerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

5 BİN TARAFTAR İZLEDİ

Ceyhanspor seyircisiz güvenlik gerekçesiyle gelemediği Toroslar Suni Çim Sahası’nı Mersinli taraftarlar hınca hınç doldurdu. Yaklaşık 5 bin kişi tribünleri ve saha çevresini doldurarak maçı izledi. Taraftarlar Meskispor’un aldığı beraberliği futbolcularla beraber kutladı.

ERTAN AYDAR ORTAMI GERDİ

Ceyhanspor yöneticisi Ertan Aydar, maç sonrasında tribünlere giderek ortamı gerdi. Yaşanan ikili arbedeyi güvenlik güçleri engelledi.