Nakliyeciler yeni site istiyor | Güney Gazetesi Mersin

Nakliyeciler yeni site istiyor

Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt ve Basın Danışmanı Serkan Uçar, Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenledikleri basın açıklamasında Nakliyeciler Sitesi’nin mevcut hali ile hizmet veremez hale geldiğine ve Mersin’e yakışmadığına dikkat çekerek acilen yeni bir site yapılması gerektiğini dile getirdiler.

Nakliyeciler yeni site istiyor


Hasan KÜÇÜK   

Mersin Nakliyeciler Derneği Başkanı Mehmet Bozkurt ve Basın Danışması Serkan Uçar, Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın açıklaması yaparak sorunlarını anlattı. Basın açıklamasını Basın Danışmanı Serkan Uçar okudu.

Mersin Nakliyeciler Sitesi Dernek Yönetimi olarak göreve geldikleri 10 aylık süreçten buyana lojistik kenti olarak anılan Mersin’de Nakliyeciler Sitesi’nin içler acısı durumunu ve bunun yanında nakliyeci esnafının sorun ve sıkıntılarını dile getirmeye çalıştıklarını anlatan Uçar, “Bu süreçte Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kiracısı olan esnafların kira sorunları ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile gerekli görüşmeler yapıldığını ve sürecin devam ettiğini söyledi.

Mersin Nakliyeciler Sitesi’nin mevcut hali ile hizmet veremediği ve Mersin’e yakışmadığı aşikar olduğunu ifade eden Uçar, “Bir an evvel acil müdahale eylemi planı harekete geçirilerek sitenin altyapı ve üstyapı çalışmaları bitirilmelidir. Maalesef sitemizin sorunları 25 yıldır birikmiş ve kanayan bir yara haline gelmiştir. Yerel yönetimlerimizce başlatılan bu sürecin ısrarlı takipçisi olacağımız bilinmelidir.”

Lojistik kenti olan Mersin’e yeni ve modern bir sitenin kurulması için çalışmaların başlatıldığını ifade eden Uçar, “Mersinimize yakışır, yeni ve modern bir nakliyeciler sitesinin kurulması elzemdir. Bu konuda çalışma yapan tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Yetkililerden talebimiz başlatılan bu olumlu çalışmaların Mersin ve esnaflarımız adına fiziki çalışmalara dönüşerek tamamlanmasıdır” dedi.