POTANIN PERİLERİ VİTES YÜKSELTTİ

Çimsa ÇBK Mersin’den Sinem Ateş, Esra Ural ve Beren Burke’nin de yer aldığı A Kadın Milli Takımımız Dünya Kupası’na bileniyor.

POTANIN PERİLERİ VİTES YÜKSELTTİ


FIBA 2026 Kadınlar Basketbol Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan A Kadın Milli Takımımız antrenmanların temposunu yükseltti. 4-13 Eylül tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek şampiyonanın hazırlıklarını Başantrenör Andrea Mazzon yönetiminde sürdüren Potanın Perileri, taktik ve şut ağırlıklı antrenmanlarda iştahlı bir grafik sergiliyor.

Şampiyonaya Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi Milli Takımlar Salonu’nda bilenen milli takımımızın aday kadrosunda Çimsa ÇBK Mersin'den Sinem Ateş, Esra Ural ve Beren Burke de yer alıyor.

Millilerimizde Elif İstanbulluoğlu kampa katılırken, Ayşenaz Harma, Ceren Akpınar ve Tuana Ayşegül Vural kadrodan çıkarıldı.

A Kadın Milli Takımımız, 14 ve 15 Ağustos’ta Portekiz, 22 ve 23 Ağustos’ta ise Çekya ile hazırlık karşılaşmaları oynayacak. Ay-yıldızlılarımız, Berlin öncesinde Köln’e geçerek 26 ve 27 Ağustos’ta Almanya ile yapacağı hazırlık maçlarının ardından çalışmalarını tamamlayacak.

Millilerimizin FIBA 2026 Kadınlar Basketbol Dünya Kupası maç programı şu şekilde:

4 Eylül Cuma

TSİ 18.30: Belçika – Türkiye

6 Eylül Pazar

TSİ 12.30 Türkiye – Avustralya

7 Eylül Pazartesi

TSİ 12.30: Porto Riko – Türkiye

(Haber Merkezi)