Yenişehir’de karne coşkusu

Yenişehir İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Uçar, Yenişehir İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Ziyarette Şube Müdürü Adem Sezer de yer aldı.

Yenişehir’de karne coşkusu


Velilerin de katılım sağladığı programda sınıfları gezen İlçe Millî Eğitim Müdürü Uçar, öğrencilerle yakından ilgilenerek karne sevincini paylaştı. Öğrencileri tek tek tebrik eden Uçar, başarılı bir eğitim dönemini geride bırakan tüm öğrencilere keyifli bir tatil temennisinde bulundu.

Ziyaret sırsında öğretmenlerle de bir araya gelen İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Uçar, özverili çalışmalarından dolayı eğitim camiasına teşekkür ederek, eğitim-öğretim yılının başarıyla tamamlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve velilere de şükranlarını iletti.

Program, öğrencilerin tatil coşkusunu yaşaması ve hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi. (Haber Merkezi)