Tarsus’ta hizmet filosuna 9 yeni araç

Tarsus Belediyesi, ilçe genelindeki hizmet kapasitesini artırmak amacıyla Devlet Malzeme Ofisi üzerinden temin ettiği yeni araçları düzenlenen kortejle vatandaşlara tanıttı.

Tarsus’ta hizmet filosuna 9 yeni araç


Belediye envanterine 3 çöp kamyonu, 1 ekskavatör, önünde kar küreme aparatı bulunan 1 greyder, 3 damperli kamyon ve 1 traktör kazandırıldı. Güçlenen hizmet filosu, “Bu araçlar Tarsusluların” anlayışıyla Belediye Tesisleri’nden hareket ederek kent merkezinde tanıtım turuna çıktı.

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın planlı bütçe yönetimiyle hizmet filosuna kazandırılan araçların; temizlik çalışmaları, yol düzenlemeleri, kırsal mahalle hizmetleri, park ve bahçe çalışmaları ile saha operasyonlarında aktif olarak kullanılacağı belirtildi.

Yeni araçlarla birlikte Tarsus Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarında daha hızlı, daha etkin ve daha kapsamlı hizmet sunma kapasitesi güçlenirken, belediyenin öz kaynaklarını verimli kullanarak hizmet ağını büyütmeye devam ettiği vurgulandı.

 

 “GÜÇLÜ BELEDİYECİLİK, GÜÇLÜ HİZMET DEMEKTİR”

 

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, belediyenin mali disiplini koruyarak yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Memleketimize hayırlı, uğurlu olsun. Hem bütçemizi toparlayıp aynı zamanda bu kadar hizmet üretip hem de bu araçları alabiliyor olmamız, Tarsus Belediyesi’nin ne kadar güçlü bir belediye olduğunu gösteriyor. (Haber Merkezi)