“Yağmur gönüllere engel değil”

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, mahalle ziyaretleri kapsamında durağını eşsiz lezzeti ve meşhur inciriyle bilinen Zeyne Mahallesi olarak belirledi. Yağışlı havaya rağmen gerçekleştirilen ziyarette Başkan Önge, Zeyne sakinleriyle bir araya gelerek gönülleri fethetti.

“Yağmur gönüllere engel değil”


Ziyaret boyunca Başkan Önge’ye; MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Cerit, Belediye Meclis Üyesi Rasim Taşçı ve Zeyne Mahalle Muhtarı Havva Çağlar eşlik etti. Program kapsamında mahallede tamamlanan ve planlanan projeleri yerinde inceleyen Önge, teknik ekipten çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Belediye Başkanı Fatih Önge, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada , "Yağmur, gönüllerle buluşmamıza engel değil. Bugünkü gönül durağımız, eşsiz lezzeti ve meşhur inciriyle bizleri karşılayan Zeyne Mahallemizdi. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinledik, yapacağımız çalışmaları paylaştık. Bizim amacımız her mahallemize eşit hizmet, her gönle samimiyetle dokunmak” diye konuştu. (Haber Merkezi)