Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan MSK ilk çeyreği 5 sayı farkla 22-17 önde kapattı.
2. çeyreğe iyi başlayan MSK’nın ilk yarının bitmesine 3 dakika 7 saniye kala 6 sayıya (37-31) çıkardığı farkı Fenerbahçe 1 dakika 53 saniye kala 1 sayıya düşürdü: 38-37. Fenerbahçe Beko 1 buçuk dakika kale ise 38-40 öne geçti. İlk yarı Fenerbahçe Beko’nun 42-45 üstünlüğü ile sona erdi.
Skor üstünlüğünü (15-20) kaptırmayan Fenerbahçe Beko üçüncü çeyreği ise 8 sayı farkla 57-65 önde kapattı.
Son çeyreğe hızlı başlayan Fenerbahçe maçın bitmesine 6 dakika 27 saniye kala farkı 12 sayıya kadar çıkardı: 63-75. Üstünlüğü elden bırakmayan Fenerbahçe parkeden 9 sayı farkla 78-87 galip ayrıldı.
MSK’da Cowan 19, Pako Cruz 17, Cobs 12, Olaseni 10, Fenerbahçe’de ise Tarık Biberoviç 18, Howard Hall 16, Melih Mahmutoğlu 14 sayı ile çift haneli rakama ulaştı.
SEVİM: HATALARIMIZI GELİŞTİRMELİYİZ
MSK Başantrenörü Can Sevim maç sonrası şu değerlendirmeyi yaptı: “Maç boyunca iyi mücadele ettik ancak Fenerbahçe'nin fiziksel üstünlüğü vardı. Kritik anlarda savunma ve hücumda basit hatalar yaptık; organize olamadığımız pozisyonlar oldu. Bu hataların farkındayız ve geliştirmemiz gerekiyor. Potansiyeli yüksek bir takımız; her maç gelişmek zorundayız. Önümüzde Avrupa Kupası maçı olmadığı için bu hafta hatalar üzerine yoğunlaşacağız. Takımıma inanıyorum.”
