Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Toysal: Güzel günler göreceğiz

Ligde zor günler geçiren ve hafta sonu Güzide Gebzespor’u ağırlayacak olan Yeni Mersin İdman Yurdu hırs küpü. Teknik Direktör Bayram 3 puan için sahaya çıkacaklarını belirtirken lig hedefini de açıkladı:

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Toysal: Güzel günler göreceğiz


HASAN KÜÇÜK

Puanla tanışamayan Yeni Mersin İdman Yurdu Nesine 2. Lig Kırımız Grup 5. Haftasında pazar günü 10 puanla ikinci sırada bulunan Güzide Gebzespor’u konuk edecek. Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Kırmızı Lacivertliler Gebze maç hazırlıklarını Macit Özcan Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik Direktör Bayram Toysal yönetiminde oyuncular taktik çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Bayram Toysal, GÜNEY aracılığı ile taraftarlara destek çağrısında bulundu. Sahada alınan sonuçların bir kenara bırakılarak taraftarların sonuna kadar kendilerine destek olmasını isteyen Toysal şunları söyledi: “Ben tecrübeli bir insan olarak bundan etkilenmem. Ancak oyuncularım etkilenebilir. Devre arasına kadar olan süreci sıkıntılı geçirmek istemiyoruz. İçeride oynayacağımız Gebze maçında ve sonraki müsabakalarda taraftarlarımızdan Bursa ve Kahramanmaraş İstiklalspor maçındaki gibi destek vermelerini istiyor, bekliyoruz. Onlardan ricam eleştiri değil destek olsunlar. Kenetlenme olursa kendimizden ve takımımızın yapabileceklerinden eminiz. Yeni katılan oyuncularımız fiziksel olarak hazır değil. Bazı oyuncularımız sakat. Burada en sağlıklı bir kadro ile en doğru bir şekilde maçlarımızı düzgün bir şekilde oynamaya çalışacağız. Bu konuda art niyet olmadan, bizi hedefe taşıyacak en doğru kadro ile maçımıza çıkacağız. Bu konuda anlayış bekliyoruz. Bu açıkçası benim adıma meydan okumadır. Son 4-5 yıldır hedefi olan takımlarda çalıştım. Mersin İdman Yurdu bu sene biraz sıkıntılı bir dönemde. Ben burada çalışmaktan, hizmet etmekten keyif alıyorum. Bu takımda neler yapabileceğimi biliyorum. Bunun için zamana ihtiyacımız var. Hep beraber güzel işler yapacağız.”  

 

MİY’E 12 BİN TL CEZA

Geçen hafta 5-0 mağlup oldukları AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor maçında 6 oyuncusu sarı kart gören Yeni Mersin İdman Yurdu’na takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Pofesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 12 bin TL para cezası verildi.