ÇBK Başantrenörü Dikeoulakos deneyimlerini paylaşacak | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK Başantrenörü Dikeoulakos deneyimlerini paylaşacak

Basketbolun kalbi Uluslararası Basketbol Antrenör Seminerinde atacak

ÇBK Başantrenörü Dikeoulakos deneyimlerini paylaşacak


Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından 2005 yılından bu yana organize edilen Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri’nin 19’uncusu, bu yıl 5-6 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’daki Basketbol Gelişim Merkezi’nde düzenlenecek.

TBF koordinatörlüğünde, FIBA (Uluslararası Basketbol Federasyonu), WABC (Dünya Basketbol Antrenörleri Birliği) ve TÜBAD (Türkiye Basketbol Antrenörler Derneği) iş birliğiyle düzenlenecek FIBA onaylı seminerde basketbolun değerli isimleri antrenörlerle buluşacak.

Seminere Çimsa ÇBK Mersin’in yeni Başantrenörü George Dikeoulakos da katılacak. Slovenya Kadın Milli Takım başantrenörlüğü görevini de yürüten Dikeoulakos seminerde bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

4 sezondur Familia Schio’yu çalıştıran Dikeoulakos, geçmişte Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı da dahil olmak üzere birçok köklü kulüpte görev alarak Yunanistan ve Letonya Kadın Milli Takımlarını çalıştırdı. Familia Schio’da geçirdiği 4 sezonda 3 İtalya Ligi Şampiyonluğu, 3 İtalya Kupası Şampiyonluğu, 2 İtalya Süper Kupası ve 1 EuroLeague Women üçüncülüğü elde eden Dikeoulakos, yeni sezon için Çimsa ÇBK Mersin ile anlaştı. (GÜNEY)