Tarsus’ta ‘Gelecek’ var | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’ta ‘Gelecek’ var

19 Mayıs coşkusu Gelecek Spor Kulübü tanıtım etkinliği ile başladı

Tarsus’ta ‘Gelecek’ var


Tarsus’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gelecek Spor Kulübü’nün branş tanıtım etkinliği büyük ilgi gördü.

Faruk Sodan Stadında düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Ali Boltaç gençliğe ve spora verdikleri öneme dikkat çekti. Boltaç, "Tarsus'ta sporda gelecek var. Tarsus Gelecek Spor Kulübü ile Tarsus’un gençleri hem sporla hem de ahlaki değerlerle yetişerek bu ülkenin geleceğine yön verecek. Sporun birleştirici ve dönüştürücü gücüne inanıyoruz" dedi.

 

 

Programda, kulübün bünyesinde faaliyet gösteren 13 farklı branşta eğitim alan 850 sporcu sahne aldı. Cimnastikten güreşe, bokstan karateye, muay thai ve wushu’dan bilek güreşine kadar birçok spor dalında yapılan gösteriler izleyicilerden büyük alkış aldı. Atletizm, halter, futbol, voleybol ve basketbol branşlarında yapılan performanslar da genç sporcuların nasıl disiplinli bir eğitimden geçtiğini gözler önüne serdi.
Programda, Tarsus Gelecek Spor Kulübü AS Başkanı Yusuf Nevruz tarafından Başkan Boltaç’a çiçek takdim edildi. Ardından yönetim kurulu, antrenörler ve tüm sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Etkinlik, tüm katılımcılara sporun ruhunu yaşatan bir atmosferle sona erdi. (GÜNEY)