Yurtiçi ve yurtdışından doğru yatırımcıları doğru yatırımlar ve doğru yatırım lokasyonlarıyla buluşturma hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Kadoğlu, bu hedefle illeri ziyaret edip ticaret ve sanayi odası başkanlarıyla bir araya gelerek kentlerin yatırım olanaklarını öğrenip devam eden yatırımları hakkında bilgi almak istediklerini söyledi.
Mersin’in yatırım konusundaki cazibesinin gün geçtikçe arttığını, İstanbul’dan sonra yatırım imkanına sahip ikinci önemli il olarak öne çıktığını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Çakır, “Bu nedenle yatırım alanlarımız giderek daralıyor. Bizim talebimiz katmadeğeri yüksek ürünler üretecek doğru yatırımcılara kentimizde yer verebilmek. Bu bağlamda çalışmalarınız çok kıymetli” dedi.
Mersin’de devam eden turizm yatırımları hakkında bilgi veren Meclis Başkanı İzol ise özellikle Kargıcık Turizm Merkezi’nde gelinen son durumu aktarıp yabancı yatırımcılara da açık olduğunu söyledi. (GÜNEY)