Kadınlar Avrupa Basketbol Ligi’nin ardından Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde de sezonu ikinci tamamlayan Çimsa ÇBK Mersin Kulüp Başkanı Serdar Çevirgen, Avrupa’nın en büyük şehir takımlarından biri olduklarını söyledi.
KBSL şampiyonu Fenerbahçe Opet’i tebrik eden Çevirgen Sarı Lacivertlilerin hak ettiği bir şampiyonluk kazandığını ifade ederek şunları söyledi:
“Bizim için sevindirici olan taraf; artık Çimsa ÇBK Mersin olarak tüm şehri arkamızda hissediyor ve Avrupa kadın basketbolunun en büyük şehir takımlarından biri konumundayız. Başta bize destek olan tüm taraftarlarımıza, sponsorlarımıza, eski Valimiz Ali Hamza Pehlivan'a, şu anki Valimiz Atilla Toros'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer'e ve her zaman yanımızda olan Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit'e sonsuz teşekkür ediyoruz. Takımımızın başarısı için terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm oyuncularıma gönülden teşekkür ediyor, hepsiyle gurur duyuyorum.”(GÜNEY)