ÇBK Mersin’den milli takıma | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK Mersin’den milli takıma

Kadriye ve Duru U14 Yıldız Kız Türk Mili Takım kampına davet edildi

ÇBK Mersin’den milli takıma


ÇBK Mersin Gelişim oyuncuları Kadriye Erva Özek ve Duru Çakır, 6-10 Haziran 2024 tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenecek FIBA Altyapı Gelişim Projesi Final Turnuvası için U14 Yıldız Kız Türk Mili Takım kampına davet edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun koordinatörlüğünde Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Kosova ve Romanya Basketbol Federasyonlarının ortaklığında 2016 yılından bu yana düzenlenen FIBA Altyapı Gelişim Projesi’nin final turnuvası 6-10 Haziran tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleştirilecek. Güzelyalı Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek müsabakalar öncesi ÇBK Mersinli Kadriye Erva Özek ve Nurulayn Duru Çakır’ın da aralarında bulunduğu U14 Yıldız Kız Milli Takımımız 4 Haziran’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda toplanarak 6 Haziran’a kadar kampta kalacak. U14 Yıldız Kız milli takımımız 6-10 Haziran 2024 tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenecek FIBA Altyapı Gelişim Projesi Final Turnuvasına katılacak.

FIBA Altyapı Gelişim Projesi, milli takımlar için potansiyel sahibi olan oyuncuların, genç antrenörlerin ve yöneticilerin gelişimini hedefliyor. (Haber Merkezi)