Galataspor-Mersin Demirspor | Güney Gazetesi Mersin

Galataspor-Mersin Demirspor

Sokaklar Bizim 5X5 Futbol Gençlik Kupasında şampiyonlar belirlendi

Galataspor-Mersin Demirspor


Mersin’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sporu toplumun her kesimine yaymak, gençlerin beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği “1. Sokaklar Bizim 5X5 Futbol Gençlik Kupası” sona erdi.

19-24 Mayıs tarihleri arasında 15’i erkek, 2 si kadın toplam 17 takımın katılımıyla Yenişehir Belediyesi Özgecan Aslan Spor Tesislerinde düzenlenen “1. Sokaklar Bizim 5X5 Futbol Gençlik Kupası” sonunda kadınlarda Galataspor A takımı birinci, Galataspor B takımı ikinci olurken, erkeklerde ise Mersin Demirspor birinci, Yenişehir İdman Yurdu ise ikinci olma başarısı gösterdi. 1. ve ikinci olan takımlar Mersin'in ev sahipliğinde önümüzdeki günlerde düzenlenecek Akdeniz Bölge Finaline katılma hakkı elde etti. Burada şampiyon olan takım 2. Tur için Nevşehir’de düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılacak.

 

 

Sokaklar Bizim 5X5 Futbol Gençlik Kupası sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar, TOHM-SEM Şube Müdürü Ufuk Akbaş ve Spor Faaliyetleri birimi Şefi Yeşim Karatağ tarafından verildi. (Haber Merkezi)