Olmak ya da olmamak | Güney Gazetesi Mersin

Olmak ya da olmamak

Hatayspor “tamam ya da devam” diyeceği maçta Çaykur Rizespor’u ağırlıyor

Olmak ya da olmamak


HASAN KÜÇÜK

 

Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor sezonun son haftasında pazar günü Mersin Stadyumu’nda Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Saat 19.00’da oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcılığını ise Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yapacak.  Burak Olcar ise 4. Hakem olarak görev alacak. Hatayspor’un son haftada Çaykur Rize ile yapacağı maç kritik öneme sahip. 38 puanla 17. Sırada bulunan Hatayspor küme düşmemesi mutlaka rakibini yenmesi, hemen önünde 40 puanla 16. sırada yer alan MKE Ankaragücü’nün ise Trabzonspor karşısında puan kaybetmesi gerekiyor. Hatayspor’un mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı maça seyircilerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Erdemli İlçesi’ndeki Atıcılık Poligonunda Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde çalışmalarını sürdüren Bordo Beyazlılar’a taraftar gruplarının desteği ise sürüyor.

 

 

 

“BU TAKIM KÜME DÜŞMEYECEK”

Hatayspor 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen ve yönetim kurulu üyeleri, Hatayspor idmanını izleyerek futbolculara tatlı ikram etti.

İdman sonrası Teknik Direktör Özhan Pulat ve takım kaptanı Kamil Ahmet Çörekçi ile bir araya gelen Taşdelen, “Çaykur Rizespor maçında tribünde olacağız ve binlerce taraftarımız pazar günü statta yerini alacak. Son 90 dakikada tribünde boş koltuk kalmayacak. Sizlere güvenimiz tam, bu takım asla küme düşmeyecek. Üzerimizde oyun oynayanların, oyunlarını pazar akşamı bozacağız” dedi.

 

PULAT: TEK KOLTUK DAHİ BOŞ KALMAMALI

Teknik Direktör Özhan Pulat ise Çaykur Rizespor maçında taraftarın desteğine çok ihtiyaçları olacağını ifade ederek şunları söyledi: “Bir tek koltuk dahi boş kalmamalı, bu konuda Mersinli sporseverlerinde yanımızda olacağına inanıyoruz. Kazanarak, gelecek olan iyi haberlerle ligde kalacağımıza inanıyoruz. Ama biz kendi işimize bakacağız, Rizespor karşısında kazanmaktan başka bir skoru düşünmek dahi istemiyoruz. Çalışmalarımızda bu yönde, oyuncularımda moral ve motivasyon yönünden hazır durumdalar. Taraftarlarımızın tribünde skor ne olursa olsun 90 dakika susmamalarını istiyorum. Son 90 dakikada herkes sabırlı olmalıdır.”