Hatay’ın inadı inat | Güney Gazetesi Mersin

Hatay’ın inadı inat

Bordo Beyazlı ekibin taraftarları antrenmanda futbolcuları ziyaret etti, galibiyet sözü aldı

Hatay’ın inadı inat


HASAN KÜÇÜK

Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor sezonun son haftasında evinde ağırlayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Erdemli İlçesi’ndeki Atıcılık Poligonunda Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde çalışmalarını sürdüren Bordo Beyazlılar ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışması yaptı. Antrenman sırasında oyuncuların oldukça hırslı oldukları görüldü. Hatayspor pazar günü oynanacak karşılaşmada Çaykur Rizespor'u yenmesi, Ankaragücü'nün ise Trabzonspor karşısında puan kaybetmesi durumunda Süper Lig'e tutunacak.

 

 

TARAFTARLAR GALİBİYET SÖZÜ ALDI

Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Defne Grubu, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını Erdemli’de sürdüren Bordo Beyazlı ekibi ziyaret etti. Taraftarlar galibiyet sözü aldıkları Özhan Pulat’a maçta stadı doldurma sözü verdi. Taraftarlar Teknik Direktörü Özhan Pulat, Sportif Direktör Fatih Kavlak, takım kaptanları Kamil Ahmet Çörekçi ile Erce Kardeşler ve futbolculara baklava ikram etti.

Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, takımlarının federasyon ve hakemler tarafından çok puan kaybettirildiğine dikkat çekerek “3 maçta 3 galibiyet aldık, o kaybedilen puanların federasyon ve hakem zaiyatı olduğunu herkes biliyor. Ama şu Rizespor’un yüzde 99 değil yüzde yüz yenerek Hatayspor’un Ligde kalacağına inanıyoruz. Çünkü bu inancı Özhan Hoca ve futbolcularda görüyoruz. Bizde size bu stadı doldurma sözü veriyoruz” diye konuştu.

 

 

ÖZHAN PULAT: HERŞEY GÜZEL OLACAK

Teknik Direktör Özhan Pulat ise taraftarların ziyaretine ve tatlı jestine teşekkür ederek “Hafta sonunda büyük bir maça çıkacağız bizim için final niteliğinde. Bütün Hataylı sporseverleri maça davet ediyoruz” dedi.