Mersin’in SV’sini anlatı | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’in SV’sini anlatı

Yazar Ziya Aykın’ın, İçel Sanat Kulübünün kurucuları arasında yer alan mimar ve yazar Semihi Vural’ın hayatını anlattığı “Mersin’in SV’si” adlı kitabının tanıtım toplantısı yapıldı.

Mersin’in SV’sini anlatı


İLKAY ADALIOĞLU


Geçtiğimiz dönemlerde İçel Sanat Kulübü Başkanlığı da yapan Ziya Aykın, “Mersin’de bir kültür sanat sevdalısı Semihi Vural-Mersin’in SV’si” adlı kitabını yayınladı.

Ziya Aykın kitapta, İçel Sanat Kulübünün kurucuları arasında yer alan mimar ve yazar Semihi Vural’ın Mersin’e geliş öyküsünü, İçel Sanat Kulübü çalışmalarını ve Mersin’e kazandırdığı eserleri mercek altına alıyor.

Mersin’de bir kültür sanat sevdalısı Semihi Vural-Mersin’in SV’si” adlı kitabın tanıtım toplantısı Kongre ve Sergi Sarayında yapıldı.

Etkinliğe Ziya Aykın ve Semihi Vural’ın yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü Bengi İspir Özdülger, İçel Sanat Kulübü Başkanı Fatih Alkar ile çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte Semihi Vural, eşi Ayşe Vural, kitabın yazarı Semihi Vural söz alarak kitapla ilgili düşüncelerini aktardılar.

Etkinlik, Ziya Aykın ve Semihi Vural’ın kitapları okurları için imzalamasıyla sona erdi.