Mezitli’de öncelik temizlik yeşil alanlar | Güney Gazetesi Mersin

Mezitli’de öncelik temizlik yeşil alanlar

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, “Göreve gelir gelmez ilk temizlik işine başladık. Park, bahçe, temizlik ve yeşillendirme çalışmalarına başladık. Daha sonraki projelerimiz de eğitim, kültür sanat alanında olacak” dedi.

Mezitli’de öncelik temizlik yeşil alanlar


ELVAN KONUK
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde CHP’den Mezitli Belediye Başkanı seçilen Ahmet Serkan Tuncer, önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmaları, gazetemizin yayın yönetmeni Ali Adalıoğlu ile editörümüz Necdet Canaran’a anlattı.

“Mezitli’de temizlik yok, temiz bir Mezitli olacak. Yeşil değil, yeşil bir Mezitli olacak. Sanatı, kültürü, tarihi ile ortaya çıkan bir Mezitli olacak” diyen Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer şunları söyledi:

“Göreve gelir gelmez ilk temizlik işine başladık. Park, bahçe, temizlik ve yeşillendirme çalışmalarına başladık. Daha sonraki projelerimiz de eğitim, kültür sanat yönünde olacak ve kadınlarımıza yönelik özellikle emekçi kadınlarımıza ve evdeki kadınlarımın ekonomisine katkı sağlamak amaçlı atölyelerimiz olacak, yaptıkları ürünleri satabilecekleri yerler olacak. Diğer plan da Büyükşehir Belediyemizin 1-2 ay sonra Mezitli’nin tamamında içme suyu borularını değiştireceğinden dolayı şantiye görünümü olacak. Bir sene orada tekrardan vatandaşlarımızın bütçesini heba etmemek için sanata, kültüre, kadına yönelik projelerimizi başlatacağız.”