Silifke’den kritik galibiyet: 1-2 | Güney Gazetesi Mersin

Silifke’den kritik galibiyet: 1-2

Silifke’den kritik galibiyet: 1-2


HASAN KÜÇÜK

Silifke Belediyespor TFF 3. Lig 2. Grup 28. Hafta karşılaşmasında ligin son sırasında bulunan Sakarya ekibi Sapanca Gençlikspor’u 1-2 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Kırmızı Lacivertliler bu skorla puanını 31’e çıkararak 9. sıraya yükseldi.

Sapanca Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iki takımda temkinli başlarken maçın en önemli pozisyonu 35. dakikada yaşandı. Gelişen Sapanca atağında Silifke Belediyespor’un bir türlü ceza sahasından uzaklaştıramadığı topla son buluşan Gülhan meşin yuvarlağı auta gönderdi.

45. dakikada gelişen Sapanca atağında Gülhan’ın ortasında Silifkeli Tolga Uran’ın ters dokunuşunda top yan ağlara takılarak kornere çıktı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

 

GOLLER İKİNCİ YARI GELDİ

Silifke Belediyespor 48. Dakikada İbrahim Alan’ın penaltıdan attığı golle 0-1 öne geçti. 70. Dakikada gelişen atakta Alihan’ın pasında Gülhan Üreyen güzel bir kafa vuruşu ile Sapanca Genlikspor’a beraberliği getiren golü kaydetti: 1-1.

82. dakikada gelişen Silifke atağında Nuh’un yatarak uzaklaştıramadığı topla buluşan Ahmet Karaman güzel bir vuruşla Silifke Belediyespor’u yeniden öne geçirdi: 1-2. Karşılaşma Silifke Belediyespor’un 1-2 üstünlüğü ile sona erdi. 

 

HAKAN YILMAZ TAKIMIN BAŞINDA İLK MAÇINI KAZANDI

Hacettepe 1954 Spor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Ufuk Uysal ile yollarını ayıran TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Silifke Belediyespor’un başına geçen Hakan Yılmaz ilk maçını kazandı.

Daha önce Serik Belediyespor, Isparta 32 Spor gibi takımları çalıştıran Hakan Yılmaz son olarak TFF 2. Lig ekibi Diyarbekirspor’un teknik direktörlüğünü yaptı. Sapanca maçı öncesi takımın başına geçen Yılmaz, Sakarya ekibi karşısında ilk maçını kazandı.