ÇBK’dan iş dünyasına Final Four daveti | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK’dan iş dünyasına Final Four daveti

ÇBK’dan iş dünyasına Final Four daveti


Avrupa’nın kadın basketbolundaki en büyük organizasyonu ‘Euro League Kadınlar Dörtlü Finali’ Mersin’in ev sahipliğinde 12-14 Nisan tarihleri arasında Servet Tazegül Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kentimizi Çukurova Basketbol Kulübü temsil edecek.

Çukurova Basketbol Kulübü Genel Koordinatörü Ender Ünlü, Dış İlişkiler Sorumlusu Sanem Helvacıköylü ile birlikte, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ı ziyaret ederek, maçlara davet etti.

ÇBK’nın 7 yıl önce kurulan bir kulüp olduğunu ifade eden Ender Ünlü, yürüttükleri faaliyetler ve ‘Euro League Kadınlar Dörtlü Finali’ hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Çakır’a forma da hediye eden Ünlü, Mersin iş dünyasını Anadolu’da ilk kez düzenlenecek maçları izlemeye ve takıma destek olmaya davet etti. Başkan Çakır da, Mersin iş dünyasını ve Mersinlileri maçları izlemeye giderek, forma alarak destek vermeye çağırdı. ÇBK Kadın Basketbol takımını Mersin’in uluslararası alanda en etkin tanıtımı olarak gördüklerini söyleyen Çakır, eşi ve çocuklarıyla, firma çalışanlarıyla ve oda personeli ile maçlara giderek takıma destek vereceklerini söyledi. ÇBK’nın başarılarıyla gurur duyduklarını da belirten Çakır, Mersinlileri bu büyük heyecanın parçası olmaya davet etti. (Haber Merkezi)