Bahçe Mahallesine genç muhtar adayı | Güney Gazetesi Mersin

Bahçe Mahallesine genç muhtar adayı

32 yaşındaki Samet Karataş Bahçe Mahallesi Muhtarlığına aday oldu. Renkli seçim çalışmasıyla dikkat çeken Karataş animasyon grupları ve bando eşliğinde mahallede yürüyüş yaptı, çocuklara pamuk şekeri ve balon dağıttı. Karataş, Ramazan dolayısıyla mahallesinde Karagöz-Hacivat oyunu da sergiletti. Karataş, “Artık yaşlılar bir kenara çekilip dinlensin, gençlerin önü açılsın” diyor.

Bahçe Mahallesine genç muhtar adayı


ABİDİN YAĞMUR
Mersin’de uzun süredir düğün, nişan, toplantı organizasyonu alanında çalışan 32 yaşındaki Samet Karataş, doğup büyüdüğü Bahçe Mahallesine muhtar olmak için yola çıktı.

Samet Karataş’ın en büyük avantajı, organizatörlük mesleği. Bugüne kadar başka adayların seçim çalışmalarına renk katan Samet Karataş, şimdilerde kendi kampanyası için çalışıyor.

Samet Karataş, muhtar adaylığını ilan etmesinin ardından bando ve animasyon grupları eşliğinde mahallede eşiyle birlikte kortej yürüyüşü yaptı.

Karataş, akşam saatlerinde de mahallesinde Ramazan şenliği yaptı. Hacivat Karagöz gösterisinin yanı sıra ilizyon gösterilerinin yer aldığı şenlikte çocuklara pamuk şekeri ve balon dağıtıldı.

 

“BAYRAMLARDA MUHTAR MAAŞIM ÇOCUKLARA”

 

Bahçe Mahallesinde her kesimden oy alabileceğine inandığını söyleyen Samet Karataş, “Mahallemiz Mersin’in en eski mahallelerinden biri. Ben de burada doğup büyüdüm. Yaşamım burada geçti. Mahallemizi çok iyi tanıyorum, insanımızı çok iyi tanıyorum. Seçim kampanyamız diğer adayların kampanyasından farklı olsun istedim. Hem destek istedim hem de başta çocuklar olmak üzere mahalle sakinlerimiz güzel vakit geçirdi. Ben muhtarlığı en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Artık yaşlılar bir kenara çekilip dinlensin, gençlerin önü açılsın. Biz gençler olarak mahallemizi sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözebileceğimize inanıyoruz. Ayrıca benim bir sözüm var. Bayramlarda muhtar maaşımın tamamını mahallemizde öksüz ve yetim çocuklara vereceğim” ifadelerini kullandı.


  Bahçe Mahallesine genç muhtar adayı