MSK’da işler tıkırında | Güney Gazetesi Mersin

MSK’da işler tıkırında

Balıkesir Büyükşehir engelini de aşan Sarı Siyahlılar galibiyet serisini 11’e çıkardı

MSK’da işler tıkırında


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 28. Hafta karşılaşmasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u 1 sayı farkla 87-86 yenerek galibiyet serisini 11 maçı çıkaran Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nde (MSK) büyük sevinç yaşanıyor.

Evaldas Kairys 24 sayı 41 verimlilik puanı yıldızlaştığı maçta Simmons 21, Berkay Sinirlioğlu 11 sayı ile çift haneye ulaşarak takımını sırtlayan isimler oldu.

 

 

“KAZANARAK DEVAM EDİYORUZ”

MSK Başantrenörü Can Sevim, maçtan bir gün önce Kulüp Başkanları Berkay Üstündağ’ın babasının vefat ettiğini belirterek “Bu bizi takım olarak etkiledi. Bugün sahada yeterinde konsantre mi idik tam olarak emin değilim. Hayatta bu başımıza geldi” dedi. Sevim, Başkan Berkay Üstündağ’ın vefat eden babası Aydın Üstündağ’a Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi.

Maçın üçüncü periyoduna kadar üstünlüğü koruduklarını vurgulayan Sevim şunları söyledi: “Aslında üçüncü periyotta maçı kapatma noktasındaydık. 20 sayılık bir farkı sağlamıştık. Orada 5 faul alan birçok oyuncumuz oldu. Bir konsantrasyon kaybı yaşadık. Hızlı hücum sayıları yemeye başladık. Organize olamadık, kolay top kayıpları yaptık ama maçın sonunda, maç yakın bitmiş gibi gözükse de aslında çok gerçekçi değil. Maç son 20 saniyede zaten 7-8 sayıydı. Sonunda birkaç tane faul kaçırdık. Orta sahadan şutlar soktular. Önemli olan kazanmak. Kazanarak yolumuza devam ediyoruz.”