“Daha iyisini yapmaya geliyorum” | Güney Gazetesi Mersin

“Daha iyisini yapmaya geliyorum”

CHP Mezitli Belediye Başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer, göreve seçilmesi durumunda hayatı geçireceği projeleri “Uyumla, Huzurla, Memnuniyetle” başlıklı bir toplantı ile açıkladı.

“Daha iyisini yapmaya geliyorum”


ABİDİN YAĞMUR

Tanıtım toplantısına CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile CHP İl Başkanı Koral Ömür de katıldı.

Toplantıda hayatı geçireceği projelere ilişkin videoyu katılımcılarla birlikte izleyen Tuncer, “Ekibimize şunu söyledim: Mersinimiz Akdeniz’in incisi, Mezitli’de Mersin’imizin incisi. Mezitli’nin adını dünyada duyurmak, parmakla gösterilen bir şehir yapmak istiyorum dedim. Bunu yaparken 40 mahallemizin hepsine eşit hizmet etmek istiyorum dedim. Ve çalışmalarımız bu anlayışla başladı. Çok güzel işler ortaya çıktı. Ayağı yere basan projeler ortaya çıkardık. Bugüne kadar Mezitli’de taş üstüne taş koyan bütün belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz daha iyisini, daha güzelini yapmaya geliyoruz. 20 yıl önce doğduğum ve doyduğum Mezitli’ye belediye başkanı olma hayali kurdum. Gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Projelerimiz ortada, halkımız için yapacaklarımız da ortada. Bize inanın, bize güvenin. Çünkü biz Atatürk’ün vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır sözünü kendimize rehber edindik. Çok çalışacağız. En çok da ben çalışacağım. 1 Nisan’dan sonra bu kenti ortak akılla, ayırmadan, ayrıştırmadan hep beraber yöneteceğiz.  Bu projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Benim kendime olan inancım tam, kentime olan inancım tam” ifadelerini kullandı.

 

“KAMPANYAM 20 YIL ÖNCE BAŞLADI”

 

Konuşmasında CHP’den aday olamayınca bağımsız adaylığını koyan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a gönderme yapan Tuncer şunları söyledi:

“Açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum. İşimiz kolay değil. Fakat hiç de zor değil. Çünkü benim Mezitli Belediye Başkan adaylığı kampanya sürecim 20 yıl önce başladı. Biz yeni değiliz.  Ben 20 yıldır halkımızın içindeyim. Halkımızın ne istediğini biliyorum. Kırsalındaki 20 mahallemizin ne istediğini bildiğim gibi merkezdeki 20 mahallemizin ne istediğini de biliyorum. Bizim halkımız mutluluk istiyor, huzur istiyor, gençlik istiyor, yenilik istiyor. Sadece seçim zamanında değil geçim zamanında da yanında olunsun istiyor. Biz 20 yıllık birikimimizle bunu yapmaya geliyoruz.”