“Mersin görmediği hizmetleri bizim dönemimizde yaşayacak" | Güney Gazetesi Mersin

“Mersin görmediği hizmetleri bizim dönemimizde yaşayacak"

Mersin’i kent dinamikleri ile birlikte kalkındırmak için çalışacaklarını söyleyen MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Mersin bugüne kadar görmediği hizmetleri bizim dönemimizde yaşayacak” dedi.

“Mersin görmediği hizmetleri bizim dönemimizde yaşayacak


ELVAN KONUK

MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.  31 Mart’ta Mersin’in geleceği adına bir seçime gidileceğini hatırlatan Soydan, seçim sürecinin sakin ve kardeşlik içerisinde tamamlanmasını temenni etti.

Soydan, “Her yıl hesap verilebilirlik adına, ‘ne yaptık, önümüzdeki süreçte ne yapacağız’ bunu açıklayacağız.  Mersin çok kimlikli bir şehir. Bazı yerlerde kimliksiz diye konuşuluyor ve bu bizi üzüyor. Mersin, turizmiyle, lojistiğiyle, insanıyla, doğasıyla, jeopolitik konumuyla baktığınız zaman dünyada güzide kentlerden biridir. İnşallah biz 31 Mart’tan sonra yapılacak projeler ve hizmetlerle Mersin’in bilinirliğini artırıp, büyük bir metropol kent olması adına çalışacağız. Mersin’i kentin dinamikleriyle birlikte kalkındırmak için ne gerekiyorsa ‘biz varız’ diyoruz. Umutluyuz, Mersin bugüne kadar görmediği hizmetleri bizim dönemimizde yaşayacak. İddialıyız” diye konuştu.

Soydan, 9 Mart Cumartesi günü saat 13.00’da Edip Burhan Kapalı Spor Salonu’nda proje tanıtım toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.