Silifke arafta | Güney Gazetesi Mersin

Silifke arafta

İkinci yarıda sadece 5 puan toplayabilen Mavi Yengeçler’in düşme hattındaki takımla arasındaki puan farkı 4

Silifke arafta


HASAN KÜÇÜK

TFF 3. Lig 2. Lig ekibi Silifke Belediyespor’da alarm zilleri çalıyor. Kırmızı Lacivertliler son 5 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Silifke Belediyespor 6 maçta 5 puan toplayabildi. Mavi Yengeçler 15 takımın bulunduğu grubunda 24 puan ile 8. sıradaki korumasına rağmen düşme hattındaki takım ile arasındaki puan farkı 4’e düşerken üst sıralardaki takımlarla arasındaki makas açıldı. Silifke Belediyespor bu hafta evinde play-offun iddialı ekibi Anadolu Üniversitesi’ni konuk edecek.

 

UYSAL: 6 MAÇLIK PERİYOTTA ZOR TAKIMLARLA KARŞILAŞTIK

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal, Güney’e yaptığı açıklamada, 6 maçlık periyotta zor takımlarla karşılaştıklarını söyledi. Uysal, “İç sahada Pazarspor maçını kazandık. Turgutlu deplasmanında kaybettik. Batman maçını kaybetmedik. Batman bütçe ve oyuncu kadrosu olarak güçlü bir ekip. Ergene Velimeşe maçı en kötü 1 puan beklediğimiz bir maçtı. İyi performans sergileyemedik. İkinci devre puansız döndüğümüz maç olarak onu gösterebiliriz. Elazığ beraberliği kötü sonuç sayılmaz” diye konuştu.

 

“BİZİM İÇİN LİG YENİ BAŞLIYOR”

2-0 mağlup oldukları Karşıyaka maçına eksik gittiklerini vurgulayan Uysal şunları söyledi: “Santrforumuz sakatlanmıştı. Ufak tefek eksikliklerimiz vardı. Aslında maçı tutup daha sonra hücum yapıp kazanarak gelmeyi düşünüyorduk. İstediğimiz yapamadık. İlk yarının uzatma dakikalarında gol yedik. İkinci yarıda kendi kalemize gol attık. Mağlup olduk. 6 maça zor periyod olarak bakıyorduk. 6-7 puan hesabımız vardı. 5 puanda kaldık. Bizim için ikinci lig bu hafta Anadolu Üniversitesi maçı ile başlıyor. Bundan sonraki periyod Silifke Belediyespor için önemli. Küme düşme kaygımız yok. Birinci hedefimiz bu sene ligde tutunmaktır. İkinci hedefimiz play-off. Rakiplerimize göre maç eksiğimiz var. O maçlar şu an başlıyor. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sakat ve eksikliklerimiz var. İyi sonuçlar almaya çalışacağız. Takipçilerimizin hem maç fazlalıkları hem zorlu maçları var. Onlar bundan sonra zor takımlarda oynarken biz denk takımlarla mücadele edeceğiz. Onların puan kaybettiği haftada kazanacağımız puanlar bizi iyi yere getirecek.”