U’18’de gol yağmuru | Güney Gazetesi Mersin

U’18’de gol yağmuru

U’18’de gol yağmuru


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin U18 play-off 4. hafta karşılaşmalarında gol yağmuru yaşandı. 4 maçın oynandığı haftada fileler 14 kez havalanırken 3 maç galibiyet 1 maç beraberlikle sonuçlandı. Eşit puana sahip Yeni MİY ile Demirspor ilk iki sırada yer aldı. Grubu ilk 3’te bitiren takımlar Mersin’i Türkiye şampiyonasında temsil edecek

Erdemli İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada Yeni Mersin İdman Yurdu U18 takımı Erdemli Belediyespor’u gol yağmuruna tutarak 0-5 mağlup etti. Bu skorla Kırmızı Lacivertliler puanını 10’a çıkararak averajla liderliğini sürdürdü. Mersin Demirspor ise evinde konuk ettiği Tarsusspor’u 1-0’la geçti. Puanını 10’a yükselten Demirspor 2. sıradaki yerini korudu.

Akdeniz Belediyespor ise deplasmanda ligin güçlü ekiplerinde Toros Kartalları ile yenişemeyerek 1-1 berabere kaldı. Akdeniz ekibi 7 puanla 3 sırada kaldı. Silifke Belediyespor ise Tarsusgünü’nü deplasmanda gole boğarak 1-5 yendi. Grupta Toros Kartalları ile Silifke Belediyespor’un 5’er, Tarsusgücü, Tarsusspor ve Erdemli Belediyespor’un ise birer puanı bulunuyor.