VAHAP SEÇER: DOĞRULUK KAZANACAK, DÜRÜSTLÜK KAZANACAK, ÇABA KAZANACAK | Güney Gazetesi Mersin

VAHAP SEÇER: DOĞRULUK KAZANACAK, DÜRÜSTLÜK KAZANACAK, ÇABA KAZANACAK

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Bu belediye başkanınız alın teri döküyorsa, emek ediyorsa, gecesini gündüzüne katıyorsa benim milletime bu belediye başkanının yanında durmak yaraşır. Benim milletim de böyle yapacaktır” dedi. 31 Mart’ta Mersin’den Türkiye’ye bir mesaj vereceklerini söyleyen Vahap Seçer, “Ayrım yapmazsanız, gayrım yapmazsanız, hizmet yaparsanız, hiç merak etmeyin siyasiler bu size destek olarak döner. Bunu 31 Mart’ta Vahap Seçer aldığı oy oranıyla tüm Türkiye’ye gösterecek.  Doğruluk kazanacak, dürüstlük kazanacak, çaba kazanacak” dedi.

VAHAP SEÇER: DOĞRULUK KAZANACAK, DÜRÜSTLÜK KAZANACAK, ÇABA KAZANACAK


CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, seçim çalışmaları kapsamında Tarsus’un Duatepe Mahallesinde halk buluşmasına katıldı. Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç ve CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın da katıldığı buluşmada vatandaşlara seslenen Başkan Vahap Seçer, “Mersin Büyükşehir Belediyesi sosyal demokrat belediyecilikle yönetiliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi fakirin, fukaranın, kadının, çocuğun, engellinin yanında. Belediye en kaliteli yolu yapacak ama vatandaşının yanında da olacak” dedi.

 

“MERSİN BELEDİYESİ YAPARSA EN İYİSİNİ YAPAR”

 

Bir vatandaşın, belediyenin dağıttığı Ramazan kolisindeki gıdaları çok beğendiğini kendisine ilettiğini anlatan Vahap Seçer, “Mersin Belediyesi yaparsa en iyisini yapar. Mersin Belediyesi vatandaşını baş tacı eder.  Sosyal destek yaparken öyle gözüne sokmaz. Öyle kaldırıp atmaz. Kapın bunu demez. Onların bir insan olduğunun, şerefli bir yurttaş olduğunun bilinciyle yapar bunu. Çünkü Mersin Belediye Başkanı birlikte çalıştığı arkadaşlarına diyor ki bu para vatandaşın ödediği vergilerden geliyor. Bunun vebali büyüktür. Biz siyasetçiyiz, emanetçiyiz. Biz bu emaneti iyi korumak zorundayız. Hiç merak etmeyin başkanınız sizin emanetinizi sizden daha iyi koruyor” ifadelerini kullandı.,,

 

“ARTIK BİR KENARA ÇEKİL DE GENÇLER GELSİN”

 

Vatandaşlara “Hizmetlerimizden memnun musunuz? Bir 5 yıl daha sizlere hizmet edelim mi?” diye seslenen Vahap Seçer, halkın desteğiyle ikinci 5 yılda da hizmet edeceklerini söyledi.

Seçer, “Koltuk kimsenin babasının malı değil. Maşallah bizim siyasetçiler oturdu mu kalkmak bilmez. Ancak vatandaş kaldırır. Şu da bir gerçek. Alternatif yaratmak lazım. Vatandaş alternatif yaratacak. Siyaset, alternatif yaratacak, iyi siyasiler. Bak Ali bizim kardeşimiz, evladımız. Biz de istiyoruz ki bizden daha genç olanlar, bizle beraber yürüyenler bizden daha iyi olsun. Ama bugüne kadar iş tersine işlemiş. Kim kafasını kaldırdı, vurmuşlar tokmağı, oturtmuşlar. Ya birader geldin 75-80 yaşına. Artık bir kenara çekil de gençler gelsin. Bunları da görüyoruz. Aday olamıyorlar bu kez başlıyorlar partileri hakkında, adayları hakkında konuşmaya. Bunlar siyasete yakışmaz. Benim partime de hiç yakıştıramıyorum. Bu mesaj da nereye giderse gitsin” dedi.

 

“VAHAP SEÇER GELDİ, AYRIMCILIĞI KALDIRDI”

 

İkinci dönemde Mersin metrosunu tamamlama ve Tarsus’a tramvay hattı yapma sözü verdiklerini kaydeden Vahap Seçer,  “Diyorlar ki Mersin metrosunu bitiremedin. Ya sen 15 senedir havaalanını bitiremedin. 15 senedir. Senin elini ayağını tutan da yok. Bankalar emrinizde, para emrinizde. Her tarafımızı bağlıyorsunuz, ayağımızı. Bırakın koşalım. Mersin metrosuna başladık. Onu da yapacağız. Tarsus tramvayını da yapacağız. Otogar doğu noktası, üniversite arası. 12 kilometre. Bu size sözümdür. Bugüne kadar kimse bunu hayal bile edemedi. Tarsus hep kendi kabuğunda kaldı. Hep küçük şeylerle vatandaş oyalandı. Tarsus daha güzel kent olabilir ve oluyor.  Mersin Büyükşehir Belediyesi araçlarını bu kadar sokaklarda göremezdiniz. Zaten Musalla’da, Fahrettinpaşa’da, Barbaros’ta hiç hiç göremezdiniz. Ama Yeni Mahalle’de de çok göremezdiniz. Kırklarsırtı’nda da çok göremezdiniz. Ama Vahap Seçer geldi, bu ayrımcılığa son verdi. Şimdi araçlar Yeşil Mahalle’ye ne kadar gidiyorsa Kırklarsırtı’na da o kadar gidiyor. Anamur’a nasıl kaliteli yollar yapılıyorsa, Tarsus’un, Yenice’nin hakkı değil mi? Buraya da yapılıyor. Yapılmaya devam edilecek” dedi.

 

“BELEDİYE BAŞKANINIZ HİZMET EDİYORSA DESTEKLEYİN”

 

CHP’li bir belediye başkanı olarak Atatürk’ün izinden gittiğini, onun görüşlerini benimsediğini vurgulayan Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Savaş mecbur kalınmadıkça bir cinayettir demiş Mustafa Kemal. Biz barış istiyoruz, dostluk istiyoruz. Analar ağlamasın. Ocaklara ateş düşmesin. Biz bunu istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Şimdi seçime gidiyoruz. Üç beş oy uğruna vatandaşımızın aklını karıştırmak isteyebilirler. Vatandaşlarıma sesleniyorum. Bu oyunlara gelmeyin. Belediye başkanı seçiyoruz. Hangi siyasi partiden olursanız olun. Hangi dünya görüşünden olursanız olun. Belediye başkanı seçiyorsunuz. Belediye başkanınız sizlere hizmet ediyorsa o belediye başkanını destekleyin. Elinizi vicdanınıza koyun. Benim milletim emeğe saygı duyan bir millettir. Alın terine saygı duyan bir millettir. O zaman bu belediye başkanınız alın teri döküyorsa, emek ediyorsa, gecesini gündüzüne katıyorsa benim milletime bu belediye başkanının yanında durmak yaraşır. Benim milletim de böyle yapacaktır. Hizmet İttifakı çatısı altında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanına destek verecektir. 31 Mart’ta Mersin’den Türkiye’ye bir mesaj vereceğiz. Siyasi bir mesaj. Ayrım yapmazsanız, gayrım yapmazsanız, hizmet yaparsanız. İnsanları kucaklarsanız, sıcak yüreğinizi, elinizi ona verirseniz hiç merak etmeyin siyasiler bu size destek olarak döner. Bunu 31 Mart’ta Vahap Seçer aldığı oy oranıyla tüm Türkiye’ye gösterecek. Ben eminim zafere ulaşacak taraf bizler olacağız. Doğruluk kazanacak, dürüstlük kazanacak, çaba kazanacak, insanlık kazanacak. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi vatanı en çok seven görevini en iyi yapandır. Biz de görevimizi en iyi yapanız. Bu yönden kalbimiz rahat. Bu seçimde de başarılı olup hizmet kervanını sürdüreceğiz.”