"Mersin çağ atlayacak" | Güney Gazetesi Mersin

"Mersin çağ atlayacak"

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, “Birliğin gücü ile emin adımlarla ilerliyoruz. 31 Mart’ta ilçe belediyeleri, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetin destekleri ile Mersin çağ atlayacak” dedi.




MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan Toroslar ilçesi Yusuf Kılıç Mahallesi’ndeki açık hava toplantısında halka hitap etti.  Soydan’a MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz de eşlik etti.

Seçimden galip ayrılacaklarını, buna inandıkları için de yılmadan yorulmadan çalıştıklarını ifade eden Serdar Soydan, “Gece uyumadan gündüz yorulmadan hep yollardayız; çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 31 Mart’ta da Cumhur İttifakı’nın zaferi ile Toroslar’da yükselen o bayrağı indirmeyeceğiz. Ali Öz Başkanımla istikrara devam deyip üretken belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz” dedi.

 

“UYUM, BİRLİĞİN GÜCÜ İLE GERÇEKLEŞİR”

 

Serdar Soydan, “Her gittiğimiz yerde ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesinin uyumunun öneminden söz ediyoruz. Bu uyum birliğin gücü ile gerçekleşir. Buna merkezi hükümetin yetkisini de ekliyoruz. İlçe belediyelerimizin yetkisi de bütçesi de sınırlıdır. Belediye başkanlarımız güçleri nispetinde bu zamana kadar hizmet etmeye çalıştılar. Ancak maalesef büyükşehir ayağımız eksik olduğundan dolayı hizmetleri verimli alamadık. Biz işte bu dönem, Torosların, Mersin’in gelişmesi açısından ilçe belediyeleri, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetin destekleri ile kentimizin çağ atlayacağını ifade ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)