Gülnarspor’a destek için arabaşı etkinliği | Güney Gazetesi Mersin

Gülnarspor’a destek için arabaşı etkinliği

Gülnarspor’a destek için arabaşı etkinliği


Gülnar Bir Derneği Silifke Temsilciliği tarafından Mersin 1. Amatör Küme C Grubu’nda mücadele eden Gülnarspor’a destek vermek amacıyla arabaşı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Gülnar Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar, Silifke İlçe Emniyet Müdürü İsmail Petek, Gülnar-Bir Dernek Başkanı Kemal Gülnarlı, Gülnar-Bir Silifke Temsilcisi Abdurrahman Üner, belediye başkan adayları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“GÜLNARLILAR ÇALIŞKAN VE ZEKİ İNSANLARDIR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, konuşmasına İstanbul’da Gülnarlı bir vatandaşla yaşadığı anısını anlatarak başladı. Seçer, “Çalışkan insanlarsınız, zeki insanlarsınız. Türkiye’nin her yerinde Gülnarlı var, dünyanın her tarafında da var. Ama Türkiye’nin her tarafında olabilmek için dünyanın her tarafında olabilmek için standardın dışında bir insan olmanız lazım. Mesleğinizde iyi olmanız lazım, mutlaka bir eğitiminiz vardır, iyi eğitimlisinizdir. Bürokraside, iş dünyasında birçok alanda çok değerli, alanında çok yetkin, çok başarılı Gülnarlı tanıyoruz. Çok değerli insanlar yetiştirdiği için Gülnar’a, Gülnar’ın toprağına ülkem adına minnetlerimi, şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle beraber olduğum için çok mutluyum, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gülnar Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar ise 'Arabaşı Buluşması' programına katılıp, hemşehrileri ile bir araya geldiği için duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

GÜLNARLI: AYRI AYRI RENKLERİ BİR ARAYA GETİRMENİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞIYORUZ

Gülnar-Bir Derneği Başkanı Kemal Gülnarlı da, “Bugün sadece bir yemeği paylaşmak için değil, ayrı ayrı renkleri, siyaset üstü bir şekilde bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda toplumumuzun birlikte hareket etme ve dayanışma ruhunu yaşamak için bir araya geldik. Birlikte sevgiyle pişirilmiş bir arabaşı çorbasını paylaşmanın keyfini çıkarıyoruz” ifadelerini kullandı.

Biz Biz her yerdeyiz, her yerde biriz’ sloganıyla yola çıktıklarını kaydeden Gülnar-Bir Derneği Silifke Temsilcisi Abdurrahman Üner, etkinliğin amacının Gülnar Spor’a ve gençlere destek olmak olduğunu kaydetti. Birçok siyasi parti ve kurumlardan insanın bir araya geldiğini kaydeden Üner, “Sizlerin katılımlarınız ve destekleriniz; amacımızı gerçekleştirmekte büyük bir adımdır” diyerek, Gülnar Spor ve gençler için spor faaliyetlerini yapabilecekleri bir alan istediklerini söyledi. (Haber Merkezi)