Partisinin adayının adını bile anmadı! | Güney Gazetesi Mersin

Partisinin adayının adını bile anmadı!

İyi Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, partisinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Bülent Özkan ile ilgili paylaşım ya da açıklama yapmadı. Kendi partisinin adayının adını anmayan Kocamaz’ın hedefinde ise CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer vardı.

Partisinin adayının adını bile anmadı!


ABİDİN YAĞMUR

İyi Partinin tüm büyük şehirlerde belediye başkan adayı çıkarma kararının ardından gözler İyi Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’a çevrilmiş ancak eski başkan adaylık beklentilerini boşa çıkarmıştı.

Kocamaz’ın adaylık teklifine kapıları kapatması üzerine İyi Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Dr. Bülent Özkan’ı açıkladı.

Burhanettin Kocamaz, partisinin Büyükşehir adayıyla ilgili ne bir açıklama yaptı ne de paylaşımda bulundu. Kocamaz, “İYİ Parti olarak İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımız belirlendi Adaylarımızı, projelerini ve İyi Belediyecilik’in ne olduğunu anlatmaya gayret edeceğiz” dedi ancak partisinin adayının adını anmadı.

İyi Partili Kocamaz’ın gündeminde CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer vardı. Kocamaz, Seçer’e seçim kaybettirmek için çalışacaklarını söyledi.