Mersin kulüplerine ceza yolda | Güney Gazetesi Mersin

Mersin kulüplerine ceza yolda

Mersin kulüplerine ceza yolda


HASAN KÜÇÜK

Hafta sonu oynanan futbol müsabakalarında yaşanan saha olayları ve sportmenliğe aykırı hareketler nedeniyle Tarsus İdman Yurdu, Yeni Mersin İdman Yurdu ve Silifke Belediyespor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu hafta sonu oynanan ve 0-4 mağlup olduğu Hopaspor maçındaki saha olayları, sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle, TİY Kulüp Başkanı Cem Kavalcı da aynı müsabakadaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakaretleri nedeniyle 13.02.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. TİY futbolcusu Şehmuz Durak’ta aynı müsabakadaki kural dışı hareketi nedeniyle 12.02.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Yeni Mersin Yurdu görevlisi Özmen Özkan hafta sonu oynanan ve 1-0 mağlup olunan Kırklarelispor maçındaki talimatlara aykırı hareketi nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.

Silifke Belediyespor antrenörü Öktemer Çaylı’nında 3-2 mağlup oldukları Ergene Velimeşespor maçındaki hakareti nedeniyle 2.02.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.