Onkobüs’le yol çilesi bitiyor | Güney Gazetesi Mersin

Onkobüs’le yol çilesi bitiyor

Akdeniz Belediyesi’nin, Mersin’de ilk kez 2021 yılında hizmete sunduğu ‘Onkobüs Servisi’ kanser tedavisi gören vatandaşları mutlu ediyor. Ücretsiz sunulan hizmetten yararlanan ve tedavisini başarıyla tamamlayan Hatice Özölçer de Başkan M. Mustafa Gültak’ı evinde ağırlayıp teşekkür etti.

Onkobüs’le yol çilesi bitiyor


Akdeniz Belediyesi’nin, kent ve ülke çapında büyük ses getiren ‘Onkobüs Servis Hizmeti’ kanser tedavisi gören hastaların büyük bir sıkıntısını ortadan kaldırdı. Özellikle hastaneye ulaşım noktasında sorun yaşayan hastalar ve refakatçileri, hizmet sayesinde rahat bir nefes aldı. Yaklaşık bir yıldır bu hizmetten yararlanan ve tedavisini başarıyla tamamlayan Hatice Özölçer de Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı evinde ağırlayarak hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

Başkan Mustafa Gültak, başka bir mahalle ziyaretinde Hatice Özölçer’in kendisiyle görüştüğünü ve Onkobüs servisi için kendisine teşekkür ettiğini söyledi. Bugün de Özölçer Ailesi’ne çay içmeye geldiğini belirten Başkan Gültak; “Söz vermiştim, bunu yerine getirdim. Onkobüs projesi tüm Akdeniz’de ihtiyacı olan tüm kanser hastalarımıza verdiğimiz bir hizmet. Yaklaşık 4 yıldır bu hizmeti veriyoruz. Hastayı evinden alıyor, hastaneye götürüyor, tedavisini olduktan sonra yeniden alıp evine bırakıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)