MERSİN BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR | Güney Gazetesi Mersin

MERSİN BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Kırmızı Lacivertliler zirveye göz dikti. Teknik Direktör Özcan Kızıltan “Güzel günler göreceğiz çocuklar” dedi, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi

MERSİN BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. Haftasında 40 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta Antalya ekibi Serik Belediyespor’u deplasmanda 1-2 mağlup eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nda büyük sevinç yaşanıyor.

Takipçilerinin kaybettiği haftada kazanarak 43 puanla 3. sıraya yükselen Kırmızı Lacivertlilerde keyifler yerinde. Mersin ekibi pazar günü Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Güney’e yaptığı açıklamada, Serikspor karşısında çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Alt sıralarda bulunan Antalya ekibinin daha rahat bir konuma gelmek için devre arası yaptığı takviyelerle puan-puanlar almak için karşılarına çıktığını ifade eden Kızıltan şunları söyledi:

“Bizimde ligdeki yerimizi biraz daha yukarı çıkarmak ve daha sağlam konuma getirmek için puan veya puanlara ihtiyacımız vardı. Yine rüzgârlı bir havada çok iyi mücadele ile olağanüstü bir 3 puan aldık. Takımımızı tebrik ediyorum. Oyuncularımız büyük iş başarıyorlar. Hepsi ile gurur duyuyorum.”

 

“KIRŞEHİR MAÇINDA DA OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM”

 

Pazar günü de Mersin’de Kırşehir ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kızıltan, “Her maç bizim için kritik. Vanspor Kırşehir karşısında 2-0 geriye düştü. Son dakikalarda beraberliği yakaladı. Artık kolay maç yok. Maçlar azaldıkça düşme durumundaki takımlar daha çok canını dişine takıyorlar. Ekstra mücadele ediyorlar. Üst sıralardaki mücadelelerde zorlu geçiyor. Biz bu istikrarı korumaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda Kırşehir maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.  Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum. Hiçbir mazeret üretmeden hiçbir şeyi dert etmeden uyum içinde yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Kızıltan transferle ilgili soruya, “Transfer sadece benim isteğimle olacak bir şey değil. Bütçe işin içine girince idari bir konu haline geliyor. O yüzden araştırıyoruz. Çalışmalarımız var. Değerlendirme yapıyoruz. Uygun bize katkı sağlayabileceğine inandığımız oyuncu olursa başkanımızla görüşüp halletmeye çalışacağız” cevabını verdi.