MHP’li Soydan: Mersin için 100 projemiz var | Güney Gazetesi Mersin

MHP’li Soydan: Mersin için 100 projemiz var

Cumhur İttifakının Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, “Cumhuriyeti’mizin 100.yılına yakışır şekilde 100 projemizle Mersin’in Türkiye’nin en yaşanılabilir kentleri sıralamasında ilk 5’te yer almasını sağlayacağız. Bu projelerin her biri şehri hak ettiği gelişmişlik noktasına taşıyacak. Ve bunu Mersin halkımız ile el ele, gönül gönüle yapacağız inşallah” dedi.

MHP’li Soydan: Mersin için 100 projemiz var


ABİDİN YAĞMUR

 

Cumhur İttifakının Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Serdar Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin’de düzenlediği mitingde Bahçeli tarafından Mersinlilere bir kez daha duyuruldu.

Platforma çıkarak Mersinlileri selamlayan Serdar Soydan, miting sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Değerli Mersinlilerimizle birlikte bugün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi büyük bir heyecanla, büyük bir şevkle karşıladık. Cumhur bizim, Mersin bizim, Türkiye bizim sloganıyla tamamıyla Mersin odaklıyız. Bugün yanımızda olan tüm teşkilatlarımıza ve değerli Mersin halkına çok teşekkür ediyorum. Eşsiz Mersin hayalimiz için hep beraber büyük coşku ile geliyoruz. Cumhur İttifakı inşallah Mersin’de zafer elde edecek” dedi.

 

“MERSİN İLK 5’TE YER ALACAK”

 

 Mersin’in dinamiğine doğrudan etki eden ekonomi, tarım ve turizm alanlarında projeler hazırladıklarını belirten Serdar Soydan,  “Tabii ki Mersin’i Akdeniz’in Başkenti yapacak, ileriye taşıyacak birçok projemiz var. Cumhuriyeti’mizin 100.yılına yakışır şekilde 100 projemizle Mersin’in Türkiye’nin en yaşanılabilir kentleri sıralamasında ilk 5’te yer almasını sağlayacağız Bu projelerin her biri şehri hak ettiği gelişmişlik noktasına taşıyacak. Ve bunu Mersin halkımız ile el ele, gönül gönüle yapacağız inşallah. Tamamıyla gönül belediyeciliği anlayışıyla çıktığımız Mersin vizyonumuzla, Cumhur İttifakı belediyeciliğine yakışır bir yol izliyoruz. Ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla çıktığımız bu yolun sonu, inşallah Cumhurun, Cumhur İttifakı’nın zaferi olacak. Mersin bir turizm şehri, tarım şehri, ekonomisi oldukça canlı. Bu nedenle bu dinamikleri hareketlendirecek, Mersin’imizin her açıdan gelişmişlik seviyesini artıracak projelerimiz var. Mersin hayalimiz, sevdamız dedik. En derinden bağlı olduğumuz şehrimiz inşallah Nisan’ın ilk sabahına Cumhur İttifakı’nın zaferiyle uyanacak” ifadelerini kullandı.