MHP, mitinglere Mersin’den başlıyor | Güney Gazetesi Mersin

MHP, mitinglere Mersin’den başlıyor

MHP, yerel seçim hazırlıklarına yönelik ilk mitingini 28 Ocak Pazar günü Mersin’de gerçekleştirecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin’ sloganıyla Pazar günü saat 13.00’da Millet Bahçesi yanında Mersinlilerle buluşacak. MHP’nin ve AKP’nin ortak adayı olarak seçimlere girecek olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan da bu mitingle kamuoyunun karşısına çıkacak.

MHP, mitinglere Mersin’den başlıyor


Serdar Soydan, “Güzel şehrimizin dört bir yanında saha çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Memleketimiz için çıktığımız bu kutlu yola “hep birlikte, biz varız” diyerek koyulduk. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin seçim startını vereceği mitingimize tüm Mersinlileri bekliyoruz. ‘Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin’ sloganıyla yapacağımız bu mitingde Mersin’den tüm Türkiye’ye güçlü bir mesaj vereceğiz” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Nihayet 31 Mart seçimlerine hazırlık amacıyla planladığımız ilk açık hava toplantımızı, Misak-ı Milli’nin ilan edilişinin 104’üncü yılında, Mersin’de yapma kararı aldığımızı paylaşmak istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi kolları sıvamış, ya bismillah diyerek yola koyulmuştur” ifadeleriyle miting programını duyurmuştu.  (Haber Merkezi)