Mersin’de boks şampiyonası | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’de boks şampiyonası

Mersin’de boks şampiyonası


Türkiye Boks Federasyonu tarafından, Mersin’de gerçekleştirilmekte olan Naci Oral Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası’nın teknik toplantısı yapıldı.

24-31 Ocak tarihleri arasında Mersin'in ev sahipliğinde Türkiye geneli 70 ilden yaklaşık 1200 sporcunun katılacağı “Naci Oral Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası” teknik toplantısı Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Boks Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Filiz Oral ve antrenörlerin katılımı ile  yapıldı.

Spor Şehri Mersin'in önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "İlimizin ev sahipliğinde devam eden Bocce Raffa Gençler Türkiye Şampiyonası ile 25 Ocak’ta başlayacak olan 'Naci Oral Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonasına' da ev sahipliği yapıyoruz. Yaklaşık 1200 sporcunun mücadele edeceği şampiyonanın  centilmence ve sakatlıksız bir şekilde geçmesini temenni ediyor, katılan tüm sporcu ve antrenörlere başarılar diliyorum" dedi.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ise Şampiyonasının Mersin'in efsane boksörlerinde merhum Naci Oral adına düzenlenmesi ve katılımın yoğun olması bizleri mutlu ediyor. Mücadele edecek tüm sporcularımıza sakatlıksız centilmenlik çerçevesinde geçmesini temenni ediyor, sporcu, antrenörlerimize başarılar diliyorum " diye konuştu. (Haber Merkezi)