MSK moral buldu | Güney Gazetesi Mersin

MSK moral buldu

MSK moral buldu


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Basketbol Ligi 19. Hafta karşılaşmasında Konyaspor’u 7 sayı farkla mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nde (MSK) büyük sevinç yaşanıyor. Üst üste 2. galibiyetini alan ve puanını 31’e çıkararak 4. sıradaki yerini koruyan MSK’da moraller düzeldi. MSK Başantrenörü Can Sevim yaptığı açıklamada maça gelerek kendilerini çok güzel bir enerji ile destekleyen taraftarımıza çok teşekkür etti.

 

 

Maça çok kötü başlayarak hücumda basit hatalar yaptıklarını ifade eden Sevim, “Kolay atışları kaçırdık ve rakibimize hem kolay atış şansı hem de özgüven verdik ama ilk 5 dakikadan sonra maçın kontrolünü elimize almaya başladık. Bu noktadan sonra çok iyi savunma yaparak ikinci yarıdaki hücum performansımız ile kazanmayı bildik” dedi.

 

 

“BİR YABANCI OYUNCU DAHA ALACAĞIZ”

Takımda bazı oyuncuların ayrıldığını ve bazı eklemeler yaptıklarını hatırlatan Sevim şöyle devam etti: “Bir yabancı uzun oyuncu transferi daha yapacağız ve takımımız tamamlanmış olacak. Bu takım için her şeyini vermeye hazır, takımın başarısını diğer her şeyin önüne koyan sistemimize uygun bu oyuncularla yolumuza devam edeceğiz.”