Hatayspor’da yüzler asık | Güney Gazetesi Mersin

Hatayspor’da yüzler asık

Hatayspor’da yüzler asık


HASAN KÜÇÜK

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda karşılaştığı Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Hatayspor’un kazanmama serisi 8 maça çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona ererken 47.dakikada Ghoulam'ın kullandığı köşe vuruşunda Kilama'nın pasında kale önünde topla buluşan Rivas, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

90+3. dakikada gelişen Pendikspor atağında Aburjania'nın ceza alanı içerisinde ters dokunuşunda topla buluşan Kappel topu ağlara gönderdi. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerde 1-1 sona erdi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Beraberlik serimize bir maç daha ekledik, 1-1 bitti. Uzun zamandır, yani uzun maç süresince gol atamıyorduk. Bugün gol attık ama bu sefer de skoru korumasını bilmedik. Bu da tamamen oyuncuların skoru koruma amaçlı geriye yaslanmasından kaynaklanıyor. Çünkü gerçekten onlar da kazanmak istiyor. Onların da derdi 3 puan. Fakat neticesinde 1 puan aldık. Önümüzdeki maçlarda daha iyi, savunma anlamında da hücum anlamında da daha doğru duruşlar yapmayı düşüneceğiz. Ona göre de çalışacağız."