Silifke evinde | Güney Gazetesi Mersin

Silifke evinde

Silifke evinde


Silifke Belediyespor 2. Etap kamp çalışmalarını Antalya’da tamamlamasının ardından Silifke’de toplandı. Mavi Yengeçler önümüzdeki hafta oynayacakları Pazarspor maçı hazırlıklarına başladı.

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Ufuk Uysal yaptığı açıklamada, “08 Ocak Pazartesi günü Antalya kampımızı sonlandırdık ve oyuncularımıza 2 gün izin verdikten sona Silifke’de toplandık. Genel olarak baktığımızda verimli bir kamp dönemi geçirdik. Kampın son günleri gerek hava muhalefeti gerekse ufak sakatlıklar sebebiyle antrenman sayımız düşündüğümüzün altında kaldı, ancak ligin başlamasına kalan süre bunu telafi etmemizi sağlayacaktır” dedi.

 

“İYİ BİR SİLİFKE BELEDİYESPOR İZLETTİRECEĞİZ”

5 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını anlatan Uysal şunları söyledi: “Transferde önceliğimiz olan iki mevkiye oyuncularımızı kattık. Transfer dönemi sona erene kadar ihtiyacımız olan bölgelere oyuncu alabiliriz. Transfer yapmak için değil doğru oyuncuları almak için çalışıyoruz. Mevcut kadromuzdaki oyuncularımızdan memnunuz. Kamp dönemini hepsi iyi geçirdi ve oynamaya hazır durumdalar. Lige başlangıç fikstürümüz zorlu olsa da bu periyottan iyi puanla çıkma hesaplarını yapıyoruz. İkinci devre sahada daha çok koşan, oynamak isteyen  hedefine odaklı teslim olmayan bir Silifke Belediye Spor izlettirmek istiyoruz. Haber Merkezi)