Zirvede namağlup | Güney Gazetesi Mersin

Zirvede namağlup

Zirvede namağlup


HASAN KÜÇÜK

Mersin 1. Amatör Küme A ve B Grubu’nda 4. Hafta C Grubunda ise 3. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Kıran kırana mücadele sonunda namağlup takımlardan Yenişehir FK A Grubunda, Tarsus Ulusspor B Grubunda 12’şer puanla liderliğini sürdürdü. C Grubunda ise 9 puanı bulunan iki takımdan Anamur Muzspor birinci, Gülnarspor ise ikinci sırada yer aldı.

 

 

A GRUBUNDA LİDER YENİŞEHİR FK

Hafta sonu oynanan A Grubu 4. Hafta karşılaşmasında Mersin Gençlerbirliği deplasmanda Demirtaşgücü’nü 2-4 yenerken Yenişehir FK ise evinde 1925 Akdenizspor’u gol yağmuruna tutarak 7-2 mağlup etti. Karaduvarspor ile Mersin Demirspor arasındaki maç 2-2 biterken Arpaçsakarlarspor Kaleköyüspor’u 1-2, Kadir Efespor ise Mersin Galataspor’u 4-2 mağlup etti. Bu grupta Yenişehir FK 12 puanla liderliğini sürdürdü.

 

 

 

B GRUBUNDA ULUSSPOR NAMAĞLUP LİDER

B Grubunda ise Huzurkentspor’u 3-2 yenen Tarsus Ulusspor puanını 12’ye çıkararak namağlup liderliğini devam ettirdi. Tarsus Kanalspor Tarsus Demirspor’u gole boğarak 8-1 mağlup ederken diğer maçlarda Tarsus Kavaklıspor Tarsus Yıldırımspor’u 2-4, Yeşilkuyuspor  Tarsus Belediyespor 1-3, Tarsus Berdanspor ise Tarsus Yenicespor’u 3-2 yendi. Tarsusgücü ise Barbarosspor karşısında hükmen mağlup sayıldı.   

 

 

 

 

NAMAĞLUP ANAMUR MUZSPOR İLE GÜLNARSPOR’UN PUANI 9

C Grubunda ise Atakent Gençlerbirliği’ni 4-3 mağlup eden Anamur Muzspor puanını 9’a çıkararak namağlup liderliğini sürdürdü. Tömük Esnafspor’u 0-1 yenen Gülnarspor ise namağlup ünvanını koruyarak aynı puanla ikinci sırada yer aldı. Diğer karşılaşmalarda ise Kargıpınarıspor Anamur Gençlikspor’u 1-4, Sertavul Esnafspor Çeşmeli İdman Yurdu’nu 1-4 yendi. Ligden ihraç edilen Gülnar Belediyespor ise Kurtuluş Deltaspor karşısında 0-3 hükmen mağlup sayıldı