BİZ İNANDIK, SİZ DE İNANIN | Güney Gazetesi Mersin

BİZ İNANDIK, SİZ DE İNANIN

Lige kenetlenen Mersin İdman Yurdu tek yürek, tek ses:

BİZ İNANDIK, SİZ DE İNANIN


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta ilk 3 hafta berabere kalmasına rağmen 2 haftadır puan kaybetmeyen Yeni Mersin İdman Yurdu hafta sonu evinde Weecoıns Kırklarelispor’u ağırlayacak. Pazar günü Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Kırmızı Lacivertliler Kırklareli maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Özcan Kızıltan, Serik maçından sonra Kırşehir’den de 3 puan ile dönerek

play-off grubu içine girdiklerini söyledi. Bundan sonraki hedeflerinin yerlerini koruyarak sağlam bir şekilde yollarına devam etmek olduğunu anlatan Kızıltan, “Oyuncularımızla birlikte iyi bir takım olduğumuza ve her şeyin daha iyi olacağına inanıyorduk. Futbol sonuç oyunudur. Sonuçlar geldikçe Mersin’de seven insanlar bize inanmaya başladı. Kırklareli ile oynayacağız. Kırklareli maçını alırsak şöyle olur. Ondan sonra Zonguldak’tan 3 puan getirirsek daha üst sıralara çıkarız gibi beklentiler oluşmaya başladı. Onun için bizde mutlu oluyoruz.

Temsil ettiğimiz Mersin’i heyecanlandırmamız, mutlu etmemiz bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesidir” dedi.

Kırklareli maçı hazırlıklarımız devam ettiğini anlatan Kızıltan şunları söyledi: “Oyuncularımızla analizlerimizi yaptık. Kırşehir maçında yaptığımız iyi şeyleri, yapamadıklarımızı, yapmamamız gerekenleri birlikte izledik. Bizim için analizler çok önemli. Hem kendi analizlerimizi hem rakip analizlerini yapıyoruz. Şu an oyuncularımız arzulu ve istekli bir şekilde Kırklareli maçına hazırlanıyor.”