Morgül hedef koydu: Ya şampiyonluk ya şampiyonluk | Güney Gazetesi Mersin

Morgül hedef koydu: Ya şampiyonluk ya şampiyonluk

Mersin Süper Amatör Lig’de maçlar 23 Eylül’de başlayacak. 11 takımın bulunduğu B grubunda mücadele eden Erdemlispor hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Morgül hedef koydu: Ya şampiyonluk ya şampiyonluk


Erdemlispor Kulüp Başkanı Mehmet Morgül, teknik heyet ve futbolcularla birlikte kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Morgül, yeni aldıkları sporcularla genç bir ekip kurduklarını belirterek hedeflerinin ‘Bölgesel Amatör Lig’ (BAL) olduğunu söyledi.  

Genç sporcularla antrenmansız sahaya çıkılmayacağını ifade eden Morgül, “İyi bir antrenmanı olmayan takım hedefine ulaşamaz” dedi.

 

“NİFAK SOKMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYİN”

Futbolculara seslenerek aralarına nifak sokmak isteyenlere fırsat vermemelerini isteyen Morgül

“Büyükler küçüklere ağabeylik yapsın, tecrübelerini aktarsın. Sizler genç sporculardan oluşuyorsunuz ve sürprizlerin takımısınız. İdmanlarınızı hiç kaçırmayın. Sahada başarı yakalamak istiyorsanız idmanlarınızı aksatmayın ve disiplinden taviz vermeyim. İdmanlarını aksatmayan, çok çalışan formayı hak eder. Yeni sezonda kardeşçe ve dostça mücadele edelim. Yeni sezonumuz tüm spor camiasına hayırlı olsun’’ dedi.

Morgül sporseverleri maçlarını izlemeye davet etti. Erdemlispor sezonun ilk maçında cumartesi günü Mersin 33 ile Toroslar Suni Çim Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Erdemlispor’unda yer aldığı B Grubunda mücadele edecek diğer takımlar şöyle: “Akdenizgücüspor, Toroslar Belediyespor, Kuvayi Milliyespor, Mersin 33 FK, Çukurova Birlikspor, Mezitli 33 FK,  Silifke İdmanyurdu, Bozyazı Belediyespor, İdmanyurdu 1925, Yörükspor, Toroslar Belediyespor.” (Haber Merkezi)